Jordi FÀBREGA i CASADELLÀ

Farmacèutic per la Universitat de Barcelona, ​​MBA per ESADE, Màster en la Indústria farmacèutica i parafarmacèutica pel CESIF, i llicenciat en Tecnologia dels Aliments per UB.

 

Amb àmplia experiència en la indústria farmacèutica. Actualment Director de Desenvolupament de Negoci a Biocat, fundació privada que promou les ciències de la vida a Catalunya. Ha desenvolupat funcions relacionades amb vendes, operacions, planificació i estratègia en diferents empreses del sector farmacèutic com Grifols, o Ely Lilly.

 

En SVS primer i Antares Consulting després, ha estat consultor durant més de 10 anys per al sector farmacèutic, hospitalari i de farmàcies. Té àmplia experiència en treballs d'assessorament a la distribució farmacèutica i a diferents col·legis oficials de farmacèutics.

Albert GUARDIOLA i ZAMORA

Farmacèutic per la Universitat de Barcelona, ​​Executive MBA per EADA, gestió de la innovació sanitària per IESE, Responsabilitat Social Corporativa per Stanford i ESADE.

 

Emprenedor en sèrie amb experiència en consultoria, màrqueting estratègic i desenvolupament de negoci a la indústria farmacèutica, biomèdica i de dispositius mèdics. Co-fundador i conseller delegat de Bionure, empresa biotecnològica que desenvolupa un medicament per l'Esclerosi Múltiple i altres malalties neurodegeneratives.

 

Co-fundador i membre del consell d'administració de Spire Bio-Ventures, acceleradora d'empreses biomèdiques. Fundador de Maveriks Ventures, consultoria en creació d'empreses i assessorament estratègic.

 

Assessor i membre de diferents consells d'administració. Conferenciant habitual sobre la innovació i emprenedoria, ha participat en més de 20 empreses de nova creació i ha aixecat per als seus projectes més de 10M € d'inversió.

"Ens vam conèixer a la universitat i hem treballat junts en diferents projectes empresarials propis. Tenim una molt bona relació d'amistat que es trasllada als negocis, sent perfils complementaris que es potencien en treballar junts. Aquesta farmàcia és un projecte que compartim fa anys. Ens fa molta il·lusió i volem compartir-la amb tú."